Het grote aftellen is wederom begonnen. De visa zijn ingevuld, vouchers geprint, wegenkaart ligt klaar, de Wandering Willemses gaan weer op pad. Wederom combineren we onze liefde voor natuur en cultuur met onze passie voor oude auto’s. En dan is er echt geen mooiere, authentiekere plek op aarde dan Cuba!

Beter voorbereid dan ooit! Zelfs alle overnachtingen zijn al geboekt, gaan we op pad. Een rondreis Cuba met overnachtingen in luxe AirBnB’s, in casa particulars (bij lokale mensen thuis) en in romantische houten strandhutjes op privé strandjes. Gegarandeerd top avontuur.

We voegen dit jaar een nieuwe dimensie toe aan onze vakantie: de jongens hebben allebei een proefduik in het zwembad gedaan, we gaan namelijk niet alleen de natuur boven de grond, maar ook onder het wateroppervlak bewonderen. Zo’n ongeloofelijke zin in!!!

#Sigaren #klassieke auto’s #mojito’s #salsa #natuur #cultuur #zon #zee #strand #bergen

Advertentie