We zijn zo’n 90km van Voss. Een plaats die, volgens onze reisgids, vele outdoor activiteiten biedt. Het regent weer, dus we pakken ons boeltje maar weer eens in en gaan op weg. We hebben onze zinnen gezet op raften, en dat wordt als een tocht van een halve dag georganiseerd vanuit Voss. Perfect!

We rijden regelrecht naar het activiteitscentrum en bespreken een tocht voor de volgende dag. 

Daarna gaan we naar een camping middenin de stad, een camping met een zwembad. De eerste die we tegenkomen in Noorwegen. Kids blij, die zijn ondanks de kou en de regen vastbesloten om een duik te nemen.

Bij het inchecken hoor ik dat het buitenbad dicht is, maar net buiten de camping is ook een binnenzwembad. Da’s mooi, hebben we ook wat te doen vanmiddag.

We pakken direct onze zwemspullen en gaan de rest van de middag heerlijk zwemmen. Nog een film-avondje en dan wordt het tijd voor nieuwe goede wifi, zodat we weer wat nieuwe films kunnen downloaden, we hebben ze nu bijna allemaal gezien…

Advertentie