Als het mooi weer zou blijven, zouden we nog een dag extra op deze camping blijven, maar helaas is er weer regen voorspeld. En de hele dag op een mooie camping blijven, maar in de camper moeten zitten omdat het slecht weer is, daar hebben we geen zin in.Daarom gaan we vandaag, eerder dan eigenlijk gepland, op weg naar de stad Bergen. Als het regent, dan kunnen we maar beter in een rijdende camper zitten, en naar het mooie weer toe rijden.

De weg naar Bergen is prima. Er zijn in heel Noorwegen veel wegwerkzaamheden en die blijven ons vandaag ook niet bespaard. Het is ook wel logisch, het grootste deel van het jaar is het klimaat te slecht om aan de weg te werken, dit kan uitsluitend in de zomerperiode. 

Het regent de hele dag. We verbazen ons hoeveel regen er blijft vallen. Het houdt niet op.

We parkeren de camper bij een camping/motel in Nesstun. Een stadje net buiten Bergen. Wat een totaal andere plek dan een nacht geleden, toen we op die prachtige plek aan het water stonden in de zon. Nu staan we op een geasfalteerde parkeerplaats bij een motel in de stromende regen.

Ik maak wat te eten, de jongens gaan douchen en we houden weer film-avond. 

Als we naar bed gaan regent het nog steeds. We hopen dat het morgen beter is als we de stad gaan bekijken.

Advertentie