De op-een-na laatste bestemming van onze korte rondreis Florida is St Pete Beach, iets meer dan 200 km van Naples. Een bij de meeste Nederlanders onbekende badplaats, met een prettig sfeertje, leuke restaurantjes en uiteraard weer prachtige stranden.
We hebben een appartementje gehuurd met uitzicht op zee. Uiteraard weer met zwembad, waar de jongens dan ook direct induiken. Ze hebben geen zin in het strand en blijven liever in het zwembad. 

Als we willen gaan eten trommelen we ze uit het water. Zodra we van het restaurant teruglopen naar het appartement begint het zo waar iets te regenen. Veel stelt het niet voor, en het weerhoudt de jongens zeker niet om het zwembad in te duiken. Waterratten! Wij drinken een borreltje op het balkon en maken plannen voor de volgende dag, want weer een dag zwembad en niks doen, is niets voor ons…

Advertentie