Bijna klaar voor vertrek. Het laatste wasje draait, zo allemaal nog even onder de douche. Vroeg naar bed en dan morgen voor dag en dauw weer op. Ditmaal vertrekken we vanaf Zaventem, eindbestemming Florida, the sunshine state.

Nog nooit zijn we zo aan vakantie toegeweest. De afgelopen weken hebben we ieder minstens 60 uur per week gewerkt, los van de agenda’s van de kinderen die buiten (en onder) onze werktijden onze agenda’s beheersen. Na een aantal tropenweken op het werk, gaan we twee heerlijke weken de tropen temperaturen opzoeken. De eerste week zon, strand, zwembad en zee met z’n viertjes, de tweede week zon, zwembad en pretparken met z’n drieen, want voor PJ roepen dan de verplichtingen weer, hij mag acte de presence geven op een grote plastic beurs in Orlando. Tja, er is er toch een die de centen moet verdienen, wij geven ze wel weer uit in een van de vele pretparken.

Advertentie