We hebben allemaal heerlijk geslapen in onze hotelbedden. Lekker zacht, in tegenstelling tot de bedden in de camper.

Na het ontbijt vertrekken we met de camper richting Water World. De zon schijnt, het lijkt helemaal goed te komen met het weer. Om 10.30 uur zijn we er en het begint er al gezellig druk te worden. Wat een enorm park.

Meer dan honderd verschillende glijbanen. We vermaken ons wel de hele dag.

Het mooie aan dit park is dat er verschillende familieglijbanen zijn. Waar je met z’n viertjes in een band gaat. Siem vindt dat we tenminste alle familieglijbanen af moeten. En wij zijn het helemaal met hem eens.

PJ en Luuk zijn nogal van die durfals die graag ook nog wat extra supersnelle glijbanen willen proberen. We halen een plattegrondje en proberen aan de hand van de plattegrond alle glijbanen uit. Echt een supergezellig dagje uit met z’n viertjes.

Aan het eind van de middag betrekt de lucht en begint het te regenen. Het park is nog maar 45 minuten open en we besluiten maar te gaan. Ruim 8 uur zijn we in het park geweest en we zijn ook wel een beetje loom. We gaan met de camper naar de camping – die we vanmorgen besproken hebben – en genieten nog even van onze laatste avond in de USA.

Ontzettend jammer dat we weer naar huis moeten. De vakantie was een opeenhoping van hoogtepunten. Dit land is fantastisch en we zitten al weer boordevol ideeën voor een volgend bezoek.

Eerst maar weer eens gaan werken en sparen, zucht…

Advertentie