Vanmorgen moesten we om 11.00 uur de camper inleveren. Onze vlucht is pas laat in de middag, dus we hebben eerst geprobeerd het inleveren van de camper uit te stellen naar 13.00 uur. Helaas wilde Cruise America hier niet aan meewerken (we zijn waarschijnlijk niet de eersten die dit gevraagd hebben).

Vijf over elf reden we het terrein van Cruise America op en we konden direct aansluiten in de rij. Een stuk of vier campers waren ons voor, maar heel erg lang hoefden we niet te wachten.

Met pijn in ons hart namen we afscheid van ons rijdend huisje. We hebben 21 dagen lief-en-leed gedeeld, maar nu worden we gescheiden. We moeten even wachten op de taxi, en als er een mooie zwarte Lincoln limousine aan komt rijden grijpen we onze kans. We proberen nog een deal te maken om een tussenstop te maken bij een groot winkelcentrum, we moeten toch onze tijd doden tot het vliegtuig vertrekt, maar dit kost zoveel geld dat we het maar niet doen.

We laten ons bij het vliegveld afzetten en proberen direct onze bagage te dumpen. Al snel zijn we aan de beurt en horen we dat onze vlucht 2,5 uur vertraagd is. Nou waren we al veel te vroeg op het vliegveld, moeten we nog langer wachten i.v.m. de vertraging… niet leuk.

Omdat er niet veel te doen is op het vliegveld (het is zeker geen Schiphol met al haar winkeltjes), proberen we of we alsnog een taxi, trein of huurauto kunnen regelen naar downtown Denver of een winkelcentrum. Het vliegveld ligt zo ver van de stad, dat een taxi heen-en-weer 130 dollar kost. Geen optie dus. Treinen gaan ook al niet en alle goedkope huurauto’s zijn uitverkocht.

Er zit niets anders op dan een uur of 7 wachten op het vliegveld. Saaiii!!!

We gamen, bloggen, eten, drinken, slapen, doen online boodschappen en Facebooken. En uiteindelijk arriveert ons vliegtuig. In een razendtempo wordt het toestel uitgepakt, schoongemaakt en volgetankt, dan kunnen we eindelijk boarden. Op naar Frankfurt. En dan maar hopen dat Lufthansa onze aansluitende vlucht heeft omgeboekt. Dat zien we daar wel. Eerst maar eens een nachtje slapen in het vliegtuig.

Advertentie