Na een fantastisch ontbijtje van ober Luuk (met wijn en bier…???) zijn we vertrokken voor een lange rit richting Arches National Park. We zouden niet zo ver gaan, maar de 150 mijl voor Arches waren niet bijster interessant.

Het is warm en bewolkt. Gelukkig hebben we gisteren foto’s gemaakt op de zoutvlakte, vandaag is er bijna geen onderscheid te maken tussen het wit van het zout en het wit van de wolken.

We rijden dezelfde weg terug naar Salt Lake City en gaan dan in een sneltreinvaart aan de stad voorbij. We hebben geen zin om met de RV door het centrum van de stad te crossen. Zodra we de snelweg moeten verlaten (omdat dat de snelste en mooiste route is), stoppen we voor lunch en boodschappen. We lopen weer de mega Walmart in en bij de ingang kunnen we eerst onze handen ontsmetten…. rare, propere Amerikanen. Lastig om te moeten zoeken naar de niet-voordeel-verpakkingen, omdat dat voor ons veulste veel is, maar normale sizes zijn er bijna niet te vinden.

Bij de RV moeten we even een check doen omdat er iets nats uit de motorkap lijkt te lekken, maar we kunnen niets vinden (waarschijnlijk de koeler van de airco, of zo). We tanken en rijden door richting het Oosten.

We vinden net voor de ingang van Canyonlands National Park en Arches National Park een fantastisch mooie camping met mooi sanitair (allemaal privé badkamers), leuke speeltuin, winkel, tankstation en mini zwembadje. Het terrein beschikt zelfs over een western kerk. Het is wel een beetje warm, zo’n 38 graden en PJ besluit om een eindje te gaan hardlopen (idioot)!! Gelukkig staat er een ietwat verkoelend briesje.

Ik neem maar een ijsje met de jongens, terwijl we wachten tot PJ terugkomt. Of we gaan even zwemmen. In ieder geval gaan we heerlijk relaxen en genieten van het uitzicht.

Advertentie