We hebben een uitrust-dagje gepland. We zagen de weersvoorspellingen gisteren al, en waren er al een beetje bang voor, maar zo slecht hadden we toch niet verwacht. Het is niet koud, maar het regent helaas al de hele dag.

Ontzettend jammer. Hebben we een mooie camping met een leuk zwembad, aan een prachtig meer, zitten we de hele dag in de camper. Buiten de camping en het zwembad valt er hier in de omgeving helaas niet veel te beleven. Doorrijden heeft ook niet veel nut, want de voorspellingen voor Salt Lake City en Bonneville voor vandaag zijn net zo slecht.

Gelukkig hebben we een animatieruimte met ping pong- en voetbaltafel en hele goede WiFi. Die laatste is zelfs zo goed dat we al een aantal films hebben gekeken via Netflix. We zijn dan ook lekker lui en dat is voor een dagje ook niet zo erg.

Vanavond als de kids in bed liggen kijken PJ en ik nog even een filmpje. Morgen gaan we weer op pad en de voorspellingen zijn goed, dertig graden en zonnig.

Advertentie