Na het ontbijt vanmorgen hebben we Grand Teton NP achter ons gelaten. In het schilderachtige stadje Jackson Hole halen we boodschappen bij de Albertson. Een soort giga Albert Heijn, hiervan zouden ze er in Nederland ook een paar moeten hebben, wat een prachtige winkel. Je kunt er zelfs vers gemaakte sushi halen. Ik ben helemaal fan!

We rijden door de Rockies richting Salt Lake City. Een prachtige rit langs het riviertje de Snake River. We zien regelmatig de raft bootjes en we genieten van het uitzicht. We verbazen ons er weer over hoe snel de natuur hier verandert.

We besluiten te rijden tot Bear Lake. Een volgens de reisgids mooi meertje halverwege Yellowstone en Salt Lake City. We passeren weer diverse dorpjes met bekende namen: Bern, Montpelier en zelfs Paris. Het is zondag, dus de dorpjes zijn uitgestorven. Behalve op de parkeerplaatsen bij de kerken. Deze staan vol met auto’s. Zou dit komen omdat we in de buurt van Salt Lake City komen? Dit is de mormonenhoofdstad van de USA.

We gaan naar een KOA camping met zwembad en nemen morgen een dagje vrij. De jongens kijken uit naar de camping en daar aangekomen willen ze gelijk het grote springkussen op en het zwembad in.

Het springkussen is te heet om op te staan. Even wachten nog tot er een beetje schaduw komt. We lopen even naar het meer voor een frisse duik. Het water is heerlijk en super helder. Als we na het zwemmen op de camping terug komen gaan we lekker eten en na het eten nemen we nog een duik in het zwembad.

De weersvoorspellingen voor morgen zijn niet al te best. Het zal toch niet zo zijn dat wij op onze rustdag slecht weer hebben?? We wachten wel af.

Advertentie