San Francisco here we come

Vandaag verlaten we Big Sur, waar we gisteren een heerlijk relax dagje hadden aan het riviertje. Lekker een beetje drijven op een luchtbedje op het water, bakken in de zon. De jongens hebben geprobeerd visjes te vangen, helaas zonder resultaat.

We rijden langs de kust, maar het wordt steeds bewolkter. Dit gebied staat er ook om bekend, aangezien het zeewater hier erg koud is en het op het land lekker warm is. De 17 miles Drive in Monterey die we willen berijden is een enorme deceptie (komt grotendeels door het weer), dus de we rijden snel door. We willen vandaag naar San Francisco, maar voordat we daar arriveren willen we eerst de kantoren van Apple en Google bekijken. We rijden namelijk dwars door Sillicon Valley, dus waarom ook niet?

We zitten nu een heerlijk broodje met een low fat cappuccino te eten bij de Panera (nog geen MacDonalds deze vakantie, tot grote teleurstelling van Luuk en Siem). Net even kort een eerbetoon gebracht aan all time hero Steve Jobs (we zijn langs de Apple headquarters gereden). Er is overal free WIFI, dus even een korte update van het blog, voor we verder rijden naar Google headquarters en het RV park in San Francisco.

Advertentie