Na het ontbijt lopen we een rondje door Key West. Een prachtig stadje met geweldige oude houten huizen en prachtige oude bomen met lianen, die zo uit een Peter Pan film zouden kunnen komen.

We bezoeken het Aquarium waar zeeschildpad Hunter onze harten steelt. De jongens mogen de barracudas voeren, en uiteraard Hunter, maar die lijkt niet zo’n trek te hebben. 

Na even zoeken vinden we op het bijna meest zuidelijkste puntje van Amerika het meest zuidelijk gelegen Best Western hotel. We boeken direct een kamer. We halen de auto en Luuk en Siem verdwijnen in het zwembad.

Als ik een klein halfuurtje later polshoogte kom nemen, zijn de heren druk aan het spelen met twee andere Nederlandse kinderen. 

We willen graag ook nog even naar het strand, het is tenslotte het zuidelijkste puntje van Amerika, daar moet je toch echt even op het strand gelegen hebben, als je er toch bent. In de strandtent hebben we gisteren de eerste halve finale van de Champions Leage gekeken, vandaag wil PJ ook graag Liverpool een plaatsje in de finale zien bemachtigen. De mojitos smaken in de strandtent net zo lekker als daarbuiten, dus mij maakt het niets uit.

Na afloop van de wedstrijd gaan we terug naar het hotel. Lekker douchen en klaarmaken voor het avondeten. Ik heb totaal geen zin in weer een avond gefrituurde ‘vette’ hap, dus we gaan sushi eten. Gelukkig lusten de kinderen alles, maar ondanks de volle buik kan er als toetje nog een mega-ijsje in. 

We hebben al genoeg borrels gehad, dus we gaan op de hotelkamer nog even een filmpje kijken. De James Bond-film Spectre is op tv, nog meer luxe. Wat een vakantie…

Advertentie