Na een heerlijke nacht is Luuk als eerste uit bed. Bijzonder, want hij is degene die we tot nog toe iedere morgen zo’n beetje het bed uit moeten sleuren.

Na het ontbijt gaan we wandelen over de Strip. De gekte van Las Vegas bekijken. Het is ochtend, dus nog heel rustig. We bewonderen alle prachtige gebouwen en led-verlichting. We verdwalen in Ceasars Palace hotel/winkelcentrum. Siem is zwaar onder de indruk van het complex en wil wel ‘de baas’ ervan worden later. Hij noemt het alvast Siemsars Palace (je kunt geen ambitie genoeg hebben).

Als we terugkomen in het hotel moeten we natuurlijk even in de achtbaan. Daarna gaan we helemaal ‘shaky’ naar onze hotelkamer om om te kleden en te gaan zwemmen. Het is inmiddels 40 graden plus en veel te warm om in de zon op de Strip te gaan lopen.

Later in de middag lopen we naar het Bellagio om de show van de fonteinen te bekijken. Als we dan toch weer aan de wandel zijn lopen we ook nog maar even naar Treasure Island om daar de piratenshow te bekijken. Helaas horen we als we er aankomen dat ze 3,5 jaar geleden gestopt zijn met de show. Gelukkig hebben we 4 jaar geleden nog wel de kans gehad om hem te zien. Hotel/casino Treasure Island ligt wel aan de andere kant van de Strip van ons hotel, dus we lopen voor de tweede keer vandaag de Strip maar weer af naar het hotel (circa 7 kilometer…).

Als we in een restaurantje bij ons hotel wat gaan eten, knapt Siem helemaal af. De hitte, het lopen, de achtbaan, het koude water van het zwembad, het was me een dagje wel. We brengen hem naar bed, moet hij morgen zijn Arcade pasje maar opmaken.

Advertentie