Na een lange reis van ruim achttien uur (met een beetje vertraging) zijn we moe. We hebben onze mini auto opgehaald. Een Honda Jazz. Klein maar fijn. Al onze bagage past er in en we hebben allemaal meer dan voldoende (been)ruimte.

Op zoek naar het hotel. Het lijkt een eenvoudige opgave met onze navigatie en de instructies van de reisleider bij de Meet en Greet op het vliegveld. Maar zo eenvoudig is het nog niet in het donker…

De wegen zijn amper verlicht en dan is het aardig zoeken naar het hotel. Bovendien ligt het niet in de meest aangename buurt (eerst indruk). Nadat we het uiteindelijk toch gevonden hebben, checken we onszelf in en de inspectie van de kamer geeft een naar voorgevoel. Zijn alle hotels/B&B’s zo deze vakantie? We hopen van niet. Eten onze mac-and-cheese met knakworst met lange tanden en gaan vroeg naar bed.

Morgen vroeg op naar onze volgende bestemming. Het zal me benieuwen…

Advertentie