Monument Valley en Grand Canyon

Vanochtend werden we wakker van een flinke regenbui. We hebben al een hagelbui gehad en sneeuw gezien, maar de harde regenbui van vanochtend was nieuw deze vakantie.

Camper ingepakt en eerst naar het Visitor Center van Monument Valley. Daarna vertrek naar een van de ultieme highlights van onze trip, de Grand Canyon. Na een beetje saaie rit (toch ook nog een wat saai landschap) komen we aan het begin van de middag aan bij Grand Canyon National Park. Eerst even informeren naar een campsite. Blijkt alles in het park al helemaal vol te zitten… Balen. Gelukkig zit er 3 mijl buiten het park een dorpje met RV camping, waar we direct naar toe rijden.

Nadat we helemaal gesetteld zijn pakken we de bus naar het park. De Grand Canyon overtreft onze stoutste verwachtingen. Het is vele maten groter dan we (ik in ieder geval) verwacht hadden. Het is helaas een beetje heiig, maar er wordt ons beloofd dat in de ochtend de luchten helderder zijn. We zijn heel benieuwd. Morgen maar vroeg opstaan.

Bij een geweldig uitziend BBQ restaurant een reuze 18 ounce T-bone steak gegeten, buikje vol, wijntje erbij, vanavond maar niet al te laat naar bed.

Advertentie