Hop on, hop off

Gisteren een fantastische hop on, hop off tour gemaakt door Venice, Santa Monica, downtown Los Angeles, Beverly Hills en Hollywood. Veel gezien. Het is hier echt alsof je je in een film bevindt, of in zo’n roddelblad tussen de foto’s van shoppende filmsterren. We vergapen ons aan de gave auto’s – van Bugatti’s, Tesla’s tot Porsche’s en natuurlijk MINI’s – tot de firetrucks en de sheriff’s auto’s, de fantastische winkels, bars en restaurants.

Als ontbijt een breakfast burger op de Santa Monica pier. Op Hollywood boulevard de eerste cocktail en een heerlijke steak in een gezellig restaurant aan Venice beach, bah, wat hebben we het toch slecht. Met een stralende zon en een temperatuur van een graadje of dertig is ons vakantiegevoel echt gedownload.

Vanmorgen bij het ontbijt hebben we even de finish gekeken van de Tour de France. We doen het lekker kalm aan. Vanmiddag kunnen we de camper ophalen. We kunnen tot 12:00 uur in het hotel blijven dus gaan de jongens zwemmen bij het zwembad, kan ik een beetje in de zon liggen. PJ gaat een stukje hardlopen tussen de show-offs langs het strand van Venice beach, uitslover….

Advertentie