The Wonderful world of Disney

De wekker gaat om 6.30 uur. Om 8.00 gaan de poorten van Disneyland open en dan moeten we natuurlijk voor de hekken staan. Zo fanatiek zijn we weer natuurlijk. Zoals alles hier in Amerika is alles rondom Disney ook weer tot in de puntjes voor elkaar. Er rijden treintjes vanaf de parkeerplaats tot aan de ingang van het park en alles is brandschoon. Iedere bezoeker krijgt de gemaakte Disney-smile van de fanatieke medewerkers gepresenteerd, heerlijke massa-toerisme.

Er zijn twee Disneyparken en wij hebben gekozen om het Disney Adventure Park te bezoeken. We waren gewaarschuwd dat het park een beetje verouderd zou zijn, maar integendeel, het park is mooier en moderner dan ieder park dat we ooit bezocht hebben. Allemaal nieuwe attracties, de een nog mooier dan de ander. Na een hele dag achtbanen en attracties bezoeken we de spetterende watershow. Een waardige afsluiter van onze vakantie.

Morgen camper inleveren en terug naar Nederland. “All good things come to an end.” Niet getreurd, we hebben nog minstens 1.000 foto’s en een paar uur film!

USA, we’ll be back!

Advertentie