imageVanmorgen hebben we onze spullen gepakt voor een heerlijke duik in Lake Mohave. Het water is 80 graden Fahrenheit, dus ongeveer een graadje of 27 Celsius. Heerlijk dus. Fijn zandstrand, picknicktafel toegeëigend, luchtbed mee en eindelijk kunnen de snorkel en de flippers aan. Er zitten hier ook joekels van vissen. Het is nog steeds ongeveer 40 graden en gelukkig staat er een lekker fris windje, maar na een uurtje ziet zelfs Siem (die net zo poepie bruin wordt als zijn opa) een beetje roze. Gaat wel hard dus.

Twijfel, twijfel… blijven we hier, of rijden we door een klein beetje meer richting LA en kiezen we een camping met zwembad. Als al onze huidjes beginnen te trekken van de zon kiezen we toch maar voor een ritje met de RV naar een camping in de buurt van Palm Springs met een lekker zwembad en in de buurt van een heus waterpark.

Dus toch maar weer en route. Dwars door de woestijn, over nog een stukje Route 66, langs Joshua Tree National Park naar Banning. Een fijne KOA camping (goede kwaliteit), met zwembad, speeltuin en kampeerplaats op gras! Heel wat anders dan een grindplaats met een betonnen slab (zo noemen ze dat hier een betonnen terras voor je camper), waar de campers rij aan rij staan.

Lekker buiten eten, de temperatuur is hier aangenamer en de airco hoeft vanavond niet aan. Morgen op zoek naar het waterpark en daarna op weg naar onze laatste bestemming van deze vakantie, snik…

Advertentie